Gratis levering fra kr. 600.- | E-mærket butik
0

Din kurv er tom.

10 gin du skal smage - Find din nye farvorit

Gin

Gin er blevet populært som aldrig før og der kommer hele tiden nye gin på markedet. Her i butikken har vi over 80 forskellige gin fra hele verden. Der er sket meget med en gin & tonic som vi kender dem fra tidligere. I dag er den gammeldags citronskive skiftet ud med eksempelvis agurk, lime, lakridsrod og andre spændende påfund der pifter din G&T op. Dertil er der også kommet nye tonic på markedet, der alle er skabt for at forfine G&T oplevelsen til perfektion. Her er vores anbefalinger til 20 gin vi mener du bør smage.

I tilfældig rækkefølge:

 


 

 

 

Hendrick’s Gin er fremstillet i byen Girvan i Skotland, på destilleriet William Grant & Sons. Denne gin er lavet på enebær, koriander og tilsat rosenblade og agurk.
Nogle smagsvarianter der giver Hendrick’s Gin sin særlige og meget populære smag. Flasken er formet som en gammel apotekerflaske, der er med til at Hendrick’s pynter i ethvert barskab. Hendrick’s Gin er en kvalitets gin, der er elsket af mange og som absolut bør prøves.

ALC: 41,4%. 

 

 Geranium gin

Geranium er en dansk/engelsk udviklet Premium London Dry Gin. Henrik Hammer der er den ene halvdel bag udviklingen, har været dommer ved internationale ginsmagninger og på den måde styrket sin store viden og smagspalette omkring gin produktion. I samarbejde med Henrik´s far (Hans) der var kemiker, blev 10 ingredienser nøje sammensat med målet om en international gin for øje. Denne gin er blandt andre hemmelige ingredienser, lavet på enebær og geranium. Smagen er både tør og sprød på samme tid og er en gin i absolut verdensklasse. Den har en friskhed og smag, der tydeligt understreger det er den nye generation på flaske.

ALC: 44%


 

 

 


Beefeater er kendt verden over for at fremstille helt fantastisk gin og med denne udgave Beefeater Crown Jewel Gin skuffer de absolut ikke. Den er sammensat af verdens mest erfarne gin mester James Burrough, der har taget udgangspunkt i en opskrift der går tilbage til 1800 tallet. Beefeater London Dry er en af ​​verdens bedst sælgende gin og med denne udgave hæver de niveauet endnu mere, med en helt fantastisk sammensætning af botaniske ingredienser. Styrkemæssigt ligger den over normalen med en alkoholprocent på hele 50%. Forkæl dig selv med denne gin og prøv en G&T i verdensklasse med    Beefeater Crown Jewel.

ALC: 50%

 

 

 

 


Gin Mare

Gin Mare er en premium gin fra Spanien, hvor de bedste spanske ingredienser indgår. Timian, oliven, enebær, koriander, citronskal, rosmarin og basilikum, der alle giver fantastiske smagsnoter til resultatet. Den er fremstillet i et gammelt nedlagt kapel lidt uden for Barcelona, hvilket giver fri adgang til de friske råvarer der indgår i opskriften. Gin Mare er perfekt til cocktails og giver nyt liv til enhver G&T.

ALC: 42%

 

 

 

 

 

 


Bluecoat American Dry Gin, er destilleret i en traditionel kobber kedel og er opkaldt efter de blå uniformer båret af militsen under den amerikanske revolution . Den botaniske opskrift hemmeligholdes og stilen er en klassisk tør gin . Denne Amerikanske gin har en duft af fyrrenåle, enebær og citrus. Bluecoat American Dry Gin har smagsnoter af enebær, blomster og citrus, der delikat åbner op for denne dry gin.

ALC: 47%.

 

 

 

 

 

Copenhagen Dry Gin

 

 

Copenhagen   Distillery  Dry Gin er en Premium gin fra vores eget lille land, der er baseret på en honningbase. Ud fra en minimalistisk filosofi, er der ikke en masse forskellige botaniske ingredienser i, men der er naturligvis enebær hvilket er et krav når man laver gin. Den er håndtappet og laves kun i et lille batch af 200 stk. Den har en virkelig god smag og man kan tydeligt smage den kærlighed der er lagt i hver del af tilblivelsen.

ALC: 44%.

 

 

 


Copperhead gin

Copperhead Gin er opkaldt efter  Mr. Copperhead, en alkymist, der ledte efter en livseliksir. Undervejs producerede han eftersigende opskriften på denne forfriskende gin! Copperhead Gin byder på en virkelig god udgave af en London Dry. Med sine rødder i Belgien tager den udgangspunkt i 5 botaniske ingredienser, kardemomme, appelsinskal, angelica og koriander. Den har friske citrus agtige duftnoter og er virkelig god i en gin & tonic.

ALC: 40% 

 

 

 

 

 


Elg No. 2 er som Elg No. 1 baseret på enebær, koriander og gulerod, men tillige er der anvendt et udtræk af enebær, der giver ginnen dens unikke mørke farve. Dette udtræk er udviklet i laboratoriet, hvor forskellige styrker sprit er afprøvet, forskellige blandingsforhold mellem sprit og enebær er afprøvet og hvor længe enebærerne skal trække er optimeret.ELG Gin No 2 er endnu en Premium gin i den danske ELG serie. 

Elg. No. 2 er en gin der kan nydes rent, men passer også fortrinligt sammen med Ginger Beer i samme blandingsforhold som en Gin og Tonic.

ALC: 46,3%.

 

 

 


Gin chase

Denne Extra Dry Gin kommer fra samme hus (Williams) der også laver Chase kartoffel Vodka. En engelsk gin destilleret ved Herefordshire i England. Fremstillet på økologiske æbler, byder den på en fin og crisp frugtig smag med delikate efter-noter af frisk enebær og citrus.

ALC: 40%.

 

 

 

 

 

 

 


Old English Gin er endnu en gin fra danske Michael Hammer, hvor han i engelsk samarbejde hylder den gin, der blev fremstillet i det gamle London. Den flotte flaske´s særpræg skyldes de gamle dage i London, hvor Champagne var meget udbredt. Derfor tog man de tomme flasker og genbrugte dem til gin. Så for at være stilen tro, er denne gin tappet på gamle Champagneflasker og lukket med kork og voks. Dertil er den   destilleret på de ældste potstills i England der stadig er i brug. Opskriften er fra 1783 og indeholder hele 11 forskellige krydderier. opskriften var bevaret i et pengeskab hos det engelske destilleri   Langley Distillery. Smagen er frisk med enebær og hint af citrus. Duften får tankerne hen af jord, svampe og halm.  Denne gin anbefales alle, der vil smage lidt af fortiden.

ALC: 44%

 

 

Gin
Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes før de vises

Få nyhederne først!

Modtag nyheder og særtilbud direkte i din indbakke.