Gratis levering fra kr. 600.- | E-mærket butik
0

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Handelsbetingelserne er udarbejdet i samarbejde med E-Mærket og overholder dansk lovgivning om e-handel.

E-mærket logo

Priser.

Vedr. en prisfejl, hvis en pris er åbenlys forkert, og du rimeligvis burde have opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Hos NobelT har vi kun levering i Danmark via GLS - Vi leverer ikke til Grønland, Island og Færøerne.

Du skal være fyldt 18 år for at handle Spiritus og kokkeknive på NobelT.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

På Nobelt.dk kan du kun bestille varer via webshoppen. 

Køberbeskyttelse på 10.000.-

Køberbeskyttelsen er gratis og omfatter helt automatisk dig, der handler fysiske varer på e-mærkede webshops. I forbindelse med uoverensstemmelser kan køber-beskyttelsen dække dine økonomiske tab - ved køb af lovlige, fysiske varer - med op til 10.000 kroner per handel i 2 år, efter købet har fundet sted.

Hvis du ikke er tilfreds med en oplevelse du har købt på NobelT.dk kan du kontakte os på info@ nobelt.dk

Ved online bestilling.

Kunden bærer ansvaret for at de indtastede adresseoplysninger er korrekte.
NobelT anvender "cookies". Vil Du ikke tillade lagring af cookies på Din computer, kan Du indstille det således i Din browser

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du logge ind på siden med eget login eller med din Facebook konti.

Forsendelsesgebyr:
Fragt uden omdeling  0 - 5  Kg  37,50 kr
Fragt  med omdeling  0 - 5  Kg  55,00 kr
Fragt uden omdeling  5 -10 Kg  45,00 kr
Fragt  med omdeling  5 -10 Kg  57,50 kr
Fragt uden omdeling 15-20 Kg  71,00 kr
Fragt  med omdeling 15-20 Kg  82,00 kr
 

Levering.

Levering sker med GLS. Vi leverer kun til adresser i Danmark. Vi leverer ikke til Grønland, Island og Færøerne. Levering sker ved 1 - 3 hverdage (ved højtider og udsalgsperioder beregn 4 -7 hverdage!). For at modtage din vare fra os, anbefaler vi at du udfylder navn og adresse korrekt og vælger den fragtmulighed der er bedst. En vare kan også blive forsinket, hvis den er på fjernlager, hvor du modtager en mail om forventet leverings tidspunkt.
I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – ekskl. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted. Derudover forbeholder vi os retten til at opdatere priser og ændre afgifter i det omfang, det er nødvendigt.

Hjemmesiden er senest opdateret 1/3-2018

EAN-Fakturaer.
EAN - fakturaer til offentlige institutioner tillægges et fakturerings/scanningsgebyr på DKK 15 + moms. 

 

Annullering.
Det er muligt at annullere sin ordre ved at kontakte os samme dag som ordren er afgivet inden kl 16 på info@nobelt.dk.

 

Fortrydelsesfristen udløber 20 dage efter den dag du købte varen

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

 

Du skal inden 20 dage fra du købte varen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via kundeservice til info@nobelt.dk din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsend din ordrebekræftelse/vare og nederst på denne side.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen/oplevelsen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Det kan tage ekstra tid / dage, hvis der opstår mistanke om kortsvindel i vores datasystem, da vi først afsender varen til vi er helt sikre på at mistanken er aflyst og opklaret. Vi beklager ulejligheden hvis dette opstår som en fejl.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
1. levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
2. levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
3. levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
4. levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved købsaftalens indgåelse og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af markedskonjunkturer, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på,
5. levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,
Du mister din fortrydelsesret, hvis;
- du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.
- du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware. 

Der er reklamationsret på varer, men som udgangspunkt ikke på tjenesteydelser. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer med en tjenesteydelse købt hos os.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Husk at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varene kan ikke returneres med normal post, men skal afsendes med trackingkode. 

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 500.- alt efter vægt

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: Hyldekær 71 - 2765 Smørum

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular eller vedlægger grundig forklaring af hvorfor varen returneres samt person og bankoplysninger.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

 

Bestilling

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Når du handler med NobelT.dk indgås aftaler på dansk.
Det er muligt, at se tidligere ordrer ved login på webhoppen. Det kræver at du har oprettet et kunde logn, eller logget på butikken med Facabook login. Det gør du øverst i højre hjørne af webshoppen.

Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@nobelT.dk Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra butikken. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.


Betalingsbetingelser:
Betaling kan ske over kredit-/betalingskort. Der kan betales med Dankort, Visakort, Mastercard og Eurocard. Betalingen er gebyrfri. Beløbet trækkes først på dit kort, når varen  afsendes.

 

Ved mistanke om kortsvindel.

NobelT webshop er udstyret med en række sikkerhedsforanstaltninger og samarbejder med tredjepartsvirksomheder i kampen mod internetsvindel. Det betyder at alle handler fortaget på NobelT.dk gennemgår en række sikkerhedsforanstaltninger. Vi ved at der i de fleste tilfælde ikke er tale om svindel, men for at være på den sikre side må vi følge en række procedure. Vi håber på din forståelse. I sager hvor kortsvindel indtræffer, vil sagen straks blive overdraget til Politiet.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på NobelT.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Hvis du ikke er tilfreds med en oplevelse du har købt på NobelT.dk kan du kontakte os på info@nobelT.dk

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os Hvis du ønsker at reklamere over en vare købt hos NobelT kan du returnere varen og sende os en reklamation på info@nobelt.dk. Oplys venligst ordrenr. ved reklamation og du bedes ligeledes kontakte os inden returnering, da returadressen kan være en anden end Kontorets. Alle produkter, der returneres til NobelT skal være forsvarligt indpakket. Vi anbefaler, at varen returneres via GLS eller Post Nord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til NobelT. Yderligere har du mulighed for at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Klageadgang.

Skulle vi mod forventning ikke kunne blive enige om en løsning sammen, har du mulighed for at klage til Forbrugerklagenævnet ved køb på over 800 kr. Du kan se mere på www.forbrug.dkEn klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Tolboden 2, 8800 Viborg, www.forbrug.dk. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail info@nobelt.dk.

H ar du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her- http://ec.europa.eu/odr

 

Gavekort.

Gavekort købt på NobelT.dk gælder i 3 år. Skulle NobelT lukke inden kortet benyttes, vil beløbet være tabt, dette er der dog ingen planer om! Hvis modtageren af gavekortet ikke bruger det fulde beløb, kan vedkommende modtage en rabatkode på restbeløbet til brug ved næste køb i butikken - et tilgodebevis. Penge der er brugt på gavekort fra NobelT kan ikke refunderes  og kan ikke indfris eller byttes til kontanter.

  

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik).

For at du kan indgå aftale med os på Nobelt.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos NobelT og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Direktøren og kundeservice for NobelT har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 
Den dataansvarlige på NobelT er ejeren af NobelT.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos NobelT har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til NobelT via e-mail info@nobelt.dk

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@nobelt.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se en oversigt over klagenævn HER

Julegaver købt fra 1 December 2018, kan byttes frem til og med 19 Januar 2019.
Skulle der være et restbeløb tilovers efter en vare er byttet, vil man modtage et tilgodebevis på restbeløbet til senere brug i butikken. Der er ingen tidbegrænsning for brug af tilgodebeviset. 
Der kan  ikke indfris eller byttes til kontanter.

 

Cookies:

NobelT butikken anvender "cookies". Vil De ikke tillade lagring af cookies på Deres computer, kan De indstille det således i Deres browser.

 

  Standard fortrydelsesformular - Hent den HER

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d.  20.02.2018

 

Få nyhederne først!

Modtag nyheder og særtilbud direkte i din indbakke.